Thursday, 19 July 2012

Kulit bertambah cantik & kitaran haid teratur dengan GLA Complex


GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. 

Ramai wanita di luar sana juga telah mengamalkan GLA Complex & nampak kesan-kesan positif.Saya sendiri mengamalkan GLA & yang menggembirakan, kesan stretch mark saya semakin berkurang :)

Bagi Pn.Dee Fadrafa pula...setelah mengambil botol ke-2, kesan stretch mark lepas bersalin semakin berkurang , kulit semakin cantik & period teratur. 


Bagi Pn.Nur Salwa Ishak...sejak mengambil GLA..kulit beliau bertambah cantik & bersih...Ingin mencuba produk di atas?? Hubungi saya utk harga istimewa hanya utk pelanggan-pelanggan virgilsheldon.blogspot.com!


Email              : sarenabenedict@gmail.com
Text/Whatsapp: 019-4837879
Add me on FB  : Sarena SV Virgil


 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Tidak digalakkan bagi perempuan mengandung. 

 
** Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...