Tuesday, 27 March 2012

Bertenaga, tidak mengantuk dengan ESP!!!

 


Tidak di nafikan bahawa kehidupan seharian kita penuh dgn pelbagai aktiviti terutamanya bagi wanita / ibu yg berkerjaya. Namun kita harus ingat bahawa kesihatan adalah sgt penting dgn pengambilan makanan yg seimbang namun mampukah anda menyediakan semuanya setiap hari??

Saya sering mendengar kawan-kawan yg mengeluh dgn mengatakan dia kurang tidur, cepat letih & mengantuk!!! Perkara ini juga sering saya utarakan kepada suami & rakan-rakan lebih-lebih lagi selepas melahirkan anak yang k-2 3 bulan yang lepas! 

Akan tetapi, ini bukan menjadi satu masalah lagi kepada saya setelah saya mengambil SHAKLEE ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)!! Setelah beberapa hari pengambilan ESP saya dpt merasakan perbezaan nya - lebih bertenaga, lebih focus semasa di pejabat & saya lansung tdk mengantuk walaupun tpaksa bgn beberapa kali di waktu pagi utk menyusukan anak!! Yang lebih menarik... penghasilan susu yg lebih cepat (cik B penuh dgn cepat) & ebm saya lebih pekat !


Jika anda berminat untuk mencuba , sila hubungi saya di:

Email: sarenabenedict@gmail.com 
SMS/Whatsapp:             019-4837879       
Facebook  : Sarena SV Virgiluntuk mendapat harga istimewa & tips eksklusif hanya utk pelanggan virgilsheldon.blogspot.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Sila lihat testimonial yang saya terima minggu lepas......

** Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...