Friday, 30 March 2012

Kulit bertambah licin dengan Shaklee Vita-E Complex :)

Good morning all...

Pagi ni seronok sangat rasa nak share kat satu dunia...bila my colleague tiba2 tegur kulit saya bertambah LICIN!!!

Selama ni saya memang ada masalah kulit yg byk jerawat..especially kat lengan! Mcm2 dah cuba, jumpa pakar kulit etc, mkn ubat..tapi masalah tu mmg tak pernah selesai...kalau yer pun...kulit saya cuma menampakkan kurang jerawat hanya utk beberapa bulan...bila saya stop semua pengambilan ubat / krim...kulit saya kembali berjerawat, especially bahagian lengan!!

2 minggu yg lalu bila order semua rangkaian cinta hati saya (semua vitamin shaklee) saya mengambil keputusan utk mencuba Vita-E Complex! Gembira tak terkata bila rakan sekerja tiba2 tegur kulit di bahagian lengan saya menampakkan perubahan dan lebih licin dari biasa!!! :))  - senyum tu sampai ke telinga!!!! (baru 2 minggu pengambilan Vita-E Complex!)

Oleh itu jika anda ingin mencuba Vita-E Complex (yg memang terkenal utk kecantikan kulit) sila hubungi saya  untuk harga istimewa hanya utk pelanggan virgilsheldon.blogspot.com !!! 


 Email: sarenabenedict@gmail.com 
SMS/Whatsapp:             019-4837879       
Facebook  : Sarena SV Virgil

Happy weekend all! :)

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


** Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...